Verzending: NL €5,50 - BE & DE €10 - Gratis verzending bij minimale besteding van €75
By Nici
3 voordelen van biologische Make-up

3 voordelen van Biologische make-up

Heb je er ooit aan gedacht om biologische make up te gebruiken? In dit blogartikel lees je alles over de voordelen ervan!

  Je kent het wel, je houdt ervan om make-up te dragen, maar je krijgt er puistjes van… Het kan zomaar zijn dat dit door je make-up komt. Misschien heb je een allergische reactie of heb je gewoon een gevoelige huid. Hoe je het ook wendt of keert, het is tijd voor verandering! Wellicht is biologische make-up een oplossing? In dit blog geef ik jou 3 voordelen van biologische make-up!

   

  Voordeel 1: Biologische make-up heeft andere ingrediënten

  100% Natuurlijke make-up gebruikt, zoals de naam al zegt, alleen maar ingrediënten die van natuurlijke aard zijn. Dat betekent dat alle door de mens gemaakt synthetische stoffen zijn weggelaten. Dit zijn ook vaak de stoffen waar jouw huid slecht op reageert, je kunt hier namelijk allergisch voor zijn. Ook kunnen deze synthetische stoffen via je huid in je lichaam worden opgenomen. Het gevolg hiervan is vaak een rode of geïrriteerde huid.

   

  Voordeel 2: Beter voor natuur en milieu

  Naast dat je nu weet dat biologische make-up beter is voor je huid, is het ook beter voor je omgeving. De restanten van de make-up die wij opdoen belanden vaak in de natuurlijk. Al is dit door je zo-goed-als-lege make-up verpakking weg te gooien of de restjes die wegspoelen tijdens het douchen. Vergeet ook niet de plastic verpakkingen die veel make-up producten hebben.

   

  Voordeel 3: Natuurlijke make-up kan vegan zijn

  Dat een product vegan is, wilt zeggen dat er geen dierlijke producten in verwerkt zitten. Deze dieren worden meestal niet goed behandeld en dan komt er ook nog eens bij dat veel niet-Europese cosmetica bedrijven hun producten testen op dieren. Dat is natuurlijk al helemaal niet goed. Door make-up aan te schaffen dat dierproefvrij en vegan is, zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook goed voor de natuur om je heen.

  Natuurlijke make up is niet altijd vegan, soms wordt er namelijk ook bijenwas gebruikt. Dit zie je vooral terug komen in producten voor de lippen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van karmijn, dit is een rode kleurstof. Natuurlijke make up kan dus vegan zijn, maar dit is niet altijd het geval. In mijn webshop vind je wel alleen maar vegan make-up, dus als je hiernaar op zoek bent, neem dan snel een kijkje!

   

  Welke make-up moet ik dan aanschaffen?

  Nu je alle voordelen weet van biologische make-up is het ook wel fijn om te weten welke producten dan goed zijn. In de online make-up winkel vind je de producten van Zao. Zao is een cosmetica merk dat natuurlijke, duurzame producten produceert. Zao heeft alle biologische make-up producten die jij nodig hebt voor jouw dagelijkse routine: Allereerst heeft By Nici de beste foundation, de Zao Silk Foundation – 11 tinten waarmee jij jouw basis aan kunt brengen. Met het Zao Oogschaduwpalet Ultra Shiny kun je een mooie ooglook maken die je vervolgens af kan maken met de Zao Velvet Mascara – 4 kleuren. Met de Zao Solid Make-up Remover Oil haal je aan het einde van de dag je make-up eraf waardoor je huid weer heerlijk schoon is. Onder de douche gebruik je de Zao Detox Facial Cleanser om je huid te verzorgen.

  Nu ben je helemaal compleet met de natuurlijke producten van Zao. Shop ze nu in de webshop!

  De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.