🌺 Zomerstop: Van 24 juli t/m 14 augustus worden er geen bestellingen verzonden. 🌺
By Nici
Nagellak zonder chemicaliën

Vrij van chemicaliën

In nagellak zitten vaak chemicaliën. Maar wist je dat er ook nagellak bestaat die geen chemicaliën bevat? Dit wordt ook wel schone nagellak genoemd. In dit blogartikel lees je er alles over!

  Mooi gelakte nagels

  Je wilt mooi gelakte nagels, maar je bent erachter gekomen dat er in de meeste nagellakjes een hoop chemische stoffen zitten die gevolgen kunnen hebben op je gezondheid. ‘’Wat?!?” Ja dit klopt helaas… Maar schrik niet te hard, in dit blog vertel ik je alles over schone nagellak, zonder chemicaliën dus.

   

  Wat is schone nagellak eigenlijk?

  Schone nagellak zijn nagellak producten of merken zonder chemicaliën. Dit is niet alleen goed voor jou, maar ook nog eens goed voor natuur en milieu. We kennen allemaal wel de heftige geur die van nagellak af kan komen. In veel gevallen komt dit door het grote aantal chemische stoffen in nagellak zoals formaldehyde, dibutylftalaat, kamfer, formaldehyde resin en tolueen. Kort samengevat zorgen deze stoffen ervoor dat de nagellak snel droogt, vloeibaar blijft, hard wordt en langer blijft zitten. Echter zorgen deze stoffen voor gevolgen zoals schade aan organen, duizeligheid, misselijkheid, hormoonverstoring, hoofdpijn en sommige stoffen zijn kanker verwekkend. Het is niet zomaar dat zwangere vrouwen moeten oppassen met nagellak en dat je ook jonge kinderen liever geen nagellak moet laten dragen. Daarom bestaat er 15 free nagellak. Dit zijn producten en merken die nagel producten verkopen die schoon zijn. Dat houdt in dat de producten gemaakt zijn zonder de 15 meest voorkomende schadelijke producten die in nagellak te vinden zijn.

   

  Welke nagellak is niet schadelijk voor je nagels?

  In de webshop vind je producten van het merk Vinolac. Vinolac is een 15 free merk dat schone nagel producten op de markt zet. Naast het feit dat deze producten beter zijn voor mens en milieu, zijn zij ook beter voor de natuur. Deze producten zijn namelijk vegan en dierproefvrij. Doordat de producten van Vinolac natuurlijk en duurzaam zijn, zijn deze ook geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen. In de webshop van By Nici vind je niet alleen natuurlijke Vinolac nagellak in allerlei kleuren, maar ook natuurlijke nagelverzorging. Denk dan aan nagelriemolie, nagellakremover, nagelvijlen en nagelstickers en dat allemaal natuurlijk en duurzaam. De beste natuurlijke nagellak vind je in de webshop!

   

  Word bewust van de producten die je gebruikt

  Nu je weet waar je op moet letten bij het aanschaffen van nagelproducten raad ik je zeker aan om een kijkje op de webshop te nemen. Hier weet je zeker dat je geen troep op je lichaam aanbrengt. Wil je nou meer lezen over ingrediënten in cosmetica, lees dan zeker het blogartikel ‘’Welke ingrediënten in cosmetica moet ik vermijden?’’. Hier lees je alles over waar je op moet letten tijdens het kopen van make-up producten. Zo word je bewust van de producten die je gebruikt.

  De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 50 reviews.