Van 20 april tot 27 april worden er geen bestellingen verzonden
By Nici
Cadeau voor je moeder

In dit blogartikel lees je wat de 3 leukste biologische Moederdag cadeaus zijn!

Wist je dat het al bijna Moederdag is? Zondag 12 mei komt er sneller aan dan je denkt! Moeders zijn speciaal en verdienen alleen het beste! Deze dag staat dan ook in het teken van alle moeders. Als je op zoek bent naar een cadeau voor je moeder wil je iets bijzonders en iets unieks. Biologische producten zijn hiervoor dé uitkomst! Ondanks dat het steeds populairder wordt hebben veel mensen nog weinig biologische producten in huis en dat is natuurlijk mega jammer! Het is namelijk veel beter voor je. In dit blog geef ik jou tips voor de 3 leukste biologische Moederdag cadeaus!

     

    Badzout voor ontspanning

    Badzout is een perfect cadeau voor moeders die toe zijn aan wat ontspanning. Want laten we eerlijk zijn, dat verdienen ze wel! In mijn webshop vind je de Agnes + Cat Bath Salt in 3 varianten, Grapefruit & Geranium, Rose Petal & Ylang oil en Lavender. Met deze varianten zit er ongetwijfeld een geur tussen die goed bij jouw moeder past! Zoals ik eerder al schreef, zorgt badzout echt voor optimale ontspanning. De hoge gehaltes aan mineralen helpen namelijk bij het ontspannen van de spieren en het verminderen van stress. De Agnes + Cat Bath Salts zijn mengsels van mineralen zoals zink, magnesium, ijzer en selenium. Deze mineralen kunnen je helpen bij het verwijderen van gifstoffen en onzuiverheden uit het lichaam. Met badzout geef je een geweldig cadeau aan je moeder dat haar helpt om te ontspannen, te reinigen en tot rust te komen na een drukke dag. Een bijzonder Moederdag cadeau!

     

    Shampoo bars om uit te proberen

    Zoals je misschien al weet zijn shampoo bars een nieuwe uitkomst als het gaat om het verminderen van het gebruik van plastic. Met deze natuurlijke verzorgingsproducten draag je dus een steentje bij als het gaat om duurzaamheid! Deze bars zijn niet alleen vrij van verpakkingsmateriaal, maar gaan ook nog eens veel langer mee dan vloeibare shampoo. Dit betekent dat je moeder minder vaak shampoo hoeft te kopen, en daarom dus ook nog eens geld bespaart! Met een proefpakket zoals de ShampooBars Proefpakket Shampoo uit mijn webshop, kan jouw moeder verschillende geuren testen, ideaal toch? Zo kan ze er zelf achter komen welke geur het beste bij haar past! Wil je helemaal all out gaan? Doe er dan ook de  ShampooBars Proefpakket Body bij! Een echte aanvulling voor haar natuurlijke haarverzorging en natuurlijke lichaamsverzorging! Met deze duurzame en biologische zeepjes zal jouw moeder zeker weten enorm blij zijn. Dit zijn nog eens leuke cadeaus voor haar!

     

    Parfum voor een heerlijke en natuurlijke geur

    Parfum, het is één van de meest gekozen cadeautjes voor vrouwen. Kies vandaag de dag juist voor biologische parfum! Zo maak je van een standaard cadeau toch iets heel origineels. Biologische parfums zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van synthetische geuren en conserveermiddelen. In mijn webshop kun je de Comme Avant Parfum Patchouli & Kers vinden. Naast dat dit een heerlijke parfum is, is het product ook nog eens voedend en verzorgend voor de huid. Een win-win dus!

     

    Met deze biologische cadeaus geef je je moeder niet alleen iets moois op Moederdag, maar ook iets goeds voor haar huid en gezondheid. Of je nu kiest voor badzout, shampoo bars of parfum, je moeder zal zeker blij zijn met een cadeau dat haar helpt te ontspannen en er op haar best uit te zien en te voelen! Als je niet kunt kiezen kun je altijd nog gaan voor een By Nici Cadeaubon, dan kan zij zelf haar nieuwe favoriete natuurlijke producten uitkiezen. Doe de bon in een Zao Cosmetica Tasje, deze kan zij vervolgens gebruiken voor al haar producten zoals biologische make-up, zonbescherming of natuurlijke gezichtsverzorging. Eén ding is zeker, jij hebt nu een aantal leuke ideeën voor een origineel moederdag cadeau, om jouw moeder in het zonnetje te zetten

    De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.