Verzendkosten binnen NL verlaagd! Pakket en brievenbuspakket 1 tarief, €5,50.
By Nici
De leukste cadeautjes voor Sinterklaas en Kerstmis

December cadeautjes

Weet jij ook nooit iets te geven? Of weet je zelf niets te vragen aan Sinterklaas en de Kerstman? In deze blog ga ik je helpen aan de leukste cadeautjes.

De leukste cadeautjes voor Sinterklaas en Kerstmis

Je viert Sinterklaas en Kerst met een leuk gezelschap. Iedereen koopt cadeautjes voor elkaar. Maar wat moet je dit jaar weer geven? De speelgoedkast van de kinderen puilt uit van het speelgoed, zelf denk je niets nodig te hebben en je man heeft nooit inspiratie voor een cadeau. In deze blog geef ik je vele tips hoe jij iedereen kunt verrassen op pakjesavond of kerstavond.

 

Kies voor de leukste duurzame cadeautjes

Blijvende cadeaus gaan een leven lang mee. Dat is natuurlijk al een mooie gedachte op zich. Wat dacht je van een Safety Razor, geheel plasticvrij. Geschikt voor mannen en vrouwen, geeft een perfect glad scheerresultaat. Verkrijgbaar als complete set met een shaving bar en navulmesjes. Of wat dacht je van een heerlijk shampoo bar met een zeepschaaltje van bamboe. Leuk om te geven in een toilettas van kurk.

 

Geef de ultieme ontspanning

Stel je voor. Een bad, gevuld met warm water en een heerlijke bruisbal. Een verzorgend kleimasker voor je gezicht en een ontspannende geur erbij van een vegan geurkaars. Dit wil je toch? Nog mooier is het om deze ervaring aan iemand te geven. Stel daarom zelf eens een badpakket samen.

 

Make-up als cadeau

Nagellak is erg leuk om te geven. Wat dacht je van nagellak waarvan het flesje een wijnflesje is. Nog leuker, geef het in een heus wijnkistje. Ruim 30 kleuren nagellak verkrijgbaar, daar zit echt wel een geschikte kleur bij. Ook is er speciale nagellak voor de kinderen. De vegan nagellak van Snails. Deze nagellak is afwasbaar met water en zeep. Dus geen vlekken meer in kleding, tapijt en je bank. Erg leuk als schoencadeautje.

 

Baby’s en kinderen

Voor de zwangere dames is er ook een perfect geschenk, de Magical Mom Set. Een heerlijk geurende zwangerschapsolie en een ontspannende balsem. Het houdt de huid soepel en voorkomt zoveel mogelijk de vorming van zwangerschapsstriemen. Is er net een baby geboren? Dan zijn de pakketten van Naïf heel geschikt. Met een wasgel, bodylotion, billencrème of heerlijke badolie. Voor de kinderen zijn de bad bruistabletten erg leuk. Voor vrolijke spetterpret in de badkamer.

 

Heb je echt geen idee?

Heb je nu echt geen idee wat je moet geven? Kies dan een cadeaubon van By Nici met bloemzaadjes. Ik maak daar een gezellig pakketje van dus wees niet bang voor een saai cadeautje. Zo’n cadeaubon is 2 jaar lang geldig en te besteden aan alles in de webshop. Zo kan de ontvanger iets kiezen wat hij of zij heel graag zou willen. Geen stress voor jou én jij maakt iemand er heel blij mee.

 

Duurzame koopjes

Omdat de tijd van feestdagen echt wel een dure periode is voor de meeste mensen, heb ik nog een fijne tip voor je. Kijk namelijk ook eens bij de koopjes van By Nici. Je vindt ze allemaal bijelkaar op de Op = Op pagina. Dit zijn producten die het assortiment gaan verlaten. Wie weet vind jij daar juist wel het perfecte cadeautje!

Ben je nieuwsgierig naar nog meer cadeau ideeën? Kijk dan eens op www.bynici.nl/product-categorie/huis-en-cadeau/. Gebruik deze blog als inspiratie om de leukste cadeautjes te geven, maar ook om zelf te ontdekken wat je graag zou willen krijgen. Met By Nici zorg je voor een geslaagde Sinterklaas en Kerstmis.

 

Een opkikker

Ziek zijn, in een dip zitten, iemand verliezen. Dit kan ons allemaal overkomen, ook rondom de feestdagen. Hoe fijn is het dan om iemand even op te vrolijken, te laten weten dat er aan hem of haar gedacht wordt. Dat kun je doen met hulp van beterschap-cadeau.nl. Daar vind je voor iedereen wel een geschikte opkikker.

De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 48 reviews.