By Nici

De juiste make-up voor jou

Je wilt graag nieuwe (oog)make-up en dus breng je een bezoekje aan de drogist. Daar wordt hulp aangeboden maar daar bedank je voor want stel je voor dat ze je iets willen aansmeren. Of misschien durf je gewoonweg niet te zeggen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen.

Dus staar je naar de diverse make-up schappen, want je wilt zo graag eens aan de slag. Echter breekt het zweet je uit. Er is zoveel keus!

Naast de verschillende merken heb je ook nog eens per merk de keuze uit tientallen kleuren oogschaduw, diverse oogpotloden en breek me de bek niet open over de keuze tussen mat en glanzend en glinster of niet. Ben ik misschien te oud voor die kleur? Of past het wel bij mijn ogen? Wat er vervolgens gebeurd is dat je met lege handen de deur uit loopt. Of je koopt iets wat uiteindelijk achterin het badkamerkastje beland om daar nooit meer vandaan te komen. Zonde!

 

Welke kleuren oogmake-up past nu eigenlijk bij mij?

Om jou alvast een handje te helpen volgen hier een aantal eenvoudige kleurentips:

Heb je groene ogen?

Kies dan kleuren als nude, goud, licht- en donkerbruin om het groen van je ogen extra te laten uitkomen. Oogschaduw met een paarse tint en kaki staan ook erg mooi.

Blauwe ogen?

Oogschaduw met een oranje ondertoon staat prachtig. Brons- en lichtbruine kleuren laten je ogen nog blauwe lijken.

Bruine ogen?

Blauwe en groene tinten laten je oogkleur nog beter uitkomen. Kies ook voor bruine oogschaduw. Heb je lichtbruine ogen ga dan voor donkere bruintinten en vice versa.

Grijze ogen?

Ook grijze ogen zijn prachtig op te maken. Denk maar aan antraciet, donkerblauw, aubergine, grijsbruin en kleuren met een witte of zilveren glans. Heb je lichtgrijze ogen, ga dan voor een donkere kleur zodat je lichte ogen sprankelen.

Bekijk je ogen eens goed. Zie je meerdere kleuren? Bijvoorbeeld plekjes in een amberkleur of roestbruin? Gebruik deze kleur als accentkleur in je oogmake-up.

 

De beste tip voor de make-up voor je ogen

De beste tip die ik je kan geven is eigenlijk experimenteren. Probeer gewoon eens wat kleuren uit en ontdek zelf wat jouw ogen complimenteert en wat niet. Al kan ik me voorstellen dat je niet alle kleuren wilt kopen. Daarom hoop ik dan ook om weer zo snel mogelijk de make-up workshop te kunnen geven. Je kunt dan alles uitproberen zonder zelf iets aan te schaffen! De workshop is daardoor ook geschikt voor de dames die de basis al wel kennen, maar graag eens wat extra’s willen. Bijvoorbeeld fellere kleuren of een eyeliner.

Nu ik deze blog geschreven heb krijg ik echt zoveel zin om weer te starten met deze workshop. Het is echt zo leuk kleur te geven aan de dames, letterlijk! Hopelijk over niet al te lange tijd…

5% Korting
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
10% Korting
€5,00 Korting
Geen prijs
Geen geluk vandaag
Bijna!
€10,00 Korting
Helaas
Geen geluk vandaag
Waag een kans, win een prijs!
Laat je voortaan inspireren door mijn inspiratiemail, draai aan het rad en win!
De huisregels:
  • 1x per gebruiker
  • Valsspelers worden gediskwalificeerd
De waardering van www.bynici.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 29 reviews.