fbpx

De Silky Gel van Oliv’ Bio is nu ook verkrijgbaar. In mijn assortiment had ik al een heleboel fijne en toegankelijke huidverzorgingsproducten van Oliv’ Bio. Echter ontbrak de Silky Gel nog. En nu is hij eindelijk toegevoegd.

Ik noem dit product ook wel de “fris de dag beginnen” reiniging.

Over Oliv’ Bio

Ik gebruik zelf dagelijks de producten van Oliv’ Bio. Deze producten zijn namelijk gemaakt om de huid te laten stralen, voor langdurige hydratatie en om huidveroudering te vertragen. Door het gebruik van olijfolie met allerlei krachtige en verzachtende eigenschappen is het geschikt voor alle huidcondities en alle leeftijden. Daarnaast is Oliv’ Bio vrij van parabenen, siliconen, PEG, GGO’s en nog veel meer. Ook zijn ze biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Genoeg redenen dus om deze producten te gebruiken.

 

Twee keer per dag reinigen

Reinigen doe je twee keer per dag. Zowel in de ochtend als in de avond. Zelf gebruik ik ’s avonds de Gentle Lotion en Fresh water, beide ook van Oliv’ Bio, met de wasbare wattenschijfjes van Bambaw. Hiermee verwijder ik op een zachte manier mijn make-up en al het vuil van de dag.

In de ochtend houd ik wel van een plens koud water in mijn gezicht, maar dit alleen is niet voldoende. De huid herstelt zich namelijk in de nacht en maakt zich klaar voor een nieuwe dag. Hierbij werkt de huid zelf overtollig talg en vuil eruit. Dit kun je goed zien wanneer je ’s ochtends nog eens een watje met een reinigingsproduct over je gezicht wrijft. Je watje is niet meer wit.

 

Silky Gel – reinigingsgel

Daarom gebruik ik dus in de ochtend de Silky Gel. Deze gel gaat schuimen zodra het in contact komt met water. Maak je gezicht nat, doe wat gel op je hand en maak cirkelende bewegingen over je gezicht. Niet schrobben, maar zachte bewegingen. De gel doet het werk. Vervolgens kun je met een natte zachte doek je gezicht schoonwrijven. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld een gastendoekje. Ik doe dat zelf met een paar plenzen koud water. Sluit af met een droge zachte doek en dep de huid droog. Goedemorgen!