Verzending: NL €5,50 - BE & DE €10 - Gratis verzending bij minimale besteding van €75
By Nici

Kies duurzaam, natuurlijk, kies bewust

Midden in de Corona tijd (op 2 september 2020) opende ik mijn webshop. Sommigen verklaarden me voor gek, maar voor mij was het juist dankzij Corona dat ik de tijd had om me hier volledig op te storten. Zelfs in mijn vakantie heb ik door geploeterd. Want als ik iets in mijn kop heb, dan zit het niet in mijn kont. Iets wat mijn vader altijd over mij zei en eigenlijk nog steeds zegt.

Waarom ik perse een webshop wilde starten en de boel om ben gaan gooien vertel ik je graag in deze blog.

 

Veel vragen, geen antwoorden

Als visagiste werkte ik vooral met de producten van Federico Mahora, ook wel aangeduid als FM. Deze producten zijn fijn in gebruik en van prima kwaliteit. Ook zijn ze betaalbaar en je hebt genoeg keus. Toch kreeg ik steeds vaker vragen van (potentiële) klanten over ingrediënten, allergieën en huidproblemen. En ik had er vaak geen antwoord op. Ik kon ze geen doelgerichte oplossing geven voor hun problemen en dat knaagde aan mij. Want ik wil zo graag helpen en kon het dus niet.

 

Natuurlijke make-up en verzorgingsproducten

Daarom ben ik me in gaan lezen in natuurlijke cosmetica. Ik ben me gaan verdiepen in de ingrediënten en de werking ervan. Maar ook in de prijs en beschikbaarheid. Ik zal je allerlei moeilijke vaktaal besparen maar mijn ogen werden geopend. Wat heeft de natuur toch ontzettend veel te bieden. En wat schrok ik ervan dat er nog vaak onnodige (en chemische) ingrediënten worden toegevoegd aan cosmetische producten.

 

De boel omgooien

Mede door alle kennis die ik opdeed zag ik in dat ik hier iets mee wilde doen. Nee ik MOEST er iets mee doen. Dus ik gooide de boel om. Ik volgde een nieuwe weg met een nieuw aanbod en dus ook mijn eigen webshop! Nu zoveel maanden later heb ik nog steeds geen spijt dat ik deze weg ben ingeslagen. Ik leer alleen nog maar bij en ontdekt steeds meer mooie producten waar ik jou mee kan helpen.

De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.