De fijnste producten met wel 50% korting vind je hier!
By Nici
CG Methode

De Curly Girl Methode

De CG Methode, ook bekend als Curly Girl Methode, is een manier van verzorgen van krullend haar. Je mijdt hierbij verschillende ingrediënten in producten voor je haar. Denk aan:

  • Siliconen
  • Sulfaten
  • Minerale oliën
  • Bepaalde soorten alcohol

Dit is niet alleen goed voor haar met krullen, maar ook als je alleen wat slag in je haar hebt of zelfs stijl haar. Voor iedereen dus!

 

Laat je haar weer dansen 

Zit jouw haar ook alleen maar goed nadat je bij de kapper bent geweest? Of wanneer je het gewassen hebt? Word je soms ook wakker met een vogelnest op je hoofd en verstop je jouw haar negen van de tien dagen in een knotje? Dan is mijn uitgebreide e book ‘Laat je haar weer dansen’ precies wat je nodig hebt.

 

Een vreugdendansje

Sindskort heeft het e book een update gehad. Alle producten die in het boek genoemd worden zijn bij mij verkrijgbaar. Dat is toch super handig. En het aller-leukste voor jou: het is gratis te downloaden! De reden dat ik dit e book gratis weggeef is omdat ik erin geloof dat wanneer je geeft je ook weer iets mag ontvangen.

Ik hoop dan ook dat wanneer jij het leest en de tips daarin toepast je me over een tijdje vol trots en enthousiasme kunt vertellen dat er resultaat geboekt is. Dat het boek jou kan gaan helpen met een haarprobleem waar je misschien al jaren onnodig mee rond gelopen hebt. Want van dat soort resultaten en reacties gaat mijn hartje sneller kloppen. En dan doe ik gewoon nóg een vreugdedansje.

 

Verzorgen en stylen

Wanneer je mijn gratis e book dus download ontvang je een uitgebreid handboek waarin je onder andere gaat ontdekken wat de eigenschappen van jouw haar zijn en vervolgens wat jouw haar nodig heeft. Misschien ben je iemand die elke dag haren wast met shampoo omdat je haar snel vet wordt. Dan kan ik je alvast verklappen dat elke dag je haar wassen niet goed is voor zowel je haar als je hoofdhuid. Wanneer je haar snel vet wordt komt dat doordat de balans in het haar verstoord is. En mijn handboek kan jou hierbij helpen.

Geef je haar wat het écht nodig heeft. Niet alleen de juiste producten, maar zeker ook tijd. Dat vraagt dus ook om wat geduld van jezelf. Rome is ook niet in één dag gebouwd. In het e book ga ik uitgebreid in op de CG Methode die zowel voor krullend haar als stijl haar goed is om te volgen. Zodat ook jij na een tijdje met je gezonde en glanzende bos haar kan gaan pronken.

 

Wat houdt je tegen?

Ben jij nu wel klaar met dat pluizerige haar? Of zijn je krullen gewoonweg ontembaar of hangen er maar slap bij? Pak dan de kennis aan die ik je te geven heb en download mijn e book.

 

5% Korting
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
10% Korting
€5,00 Korting
Geen prijs
Geen geluk vandaag
Bijna!
€10,00 Korting
Helaas
Geen geluk vandaag
Win een prijs, bij By Nici!
Laat je voortaan inspireren door mijn inspiratiemail, draai aan het rad en win!
De huisregels:
  • 1x per gebruiker
  • Valsspelers worden gediskwalificeerd
De waardering van www.bynici.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 37 reviews.