Verzendkosten binnen NL verlaagd! Pakket en brievenbuspakket 1 tarief, €5,50.
By Nici
Make-uptrends lente & zomer 2024

Zachtheid en stralende eenvoud

Met de nieuwe make-uptrends zijn het grijze weer en is zware make-up verleden tijd. In 2024 omarmen het voorjaar en de zomer gezonde, stralende huidtinten en subtiele kleuren. Laat de dekkende foundations links liggen, want alles draait de komende tijd om zachtheid en glans.

Zachte frisse huid

Zeg vaarwel tegen zware foundations. Dit voorjaar gaat het om subtiliteit. Kies voor een lichte dekking met een BB cream of de Magic Cream, aangebracht met een foundation brush. Voeg glans toe met het veelzijdige Mosaic Powder voor een frisse uitstraling.

 

Sprankelende ogen

Besteed ook aandacht aan je ogen. Gebruik oogschaduw met een parelmoer effect, jumbo potloden of een Shine Eye Duo. Kleuren als zachtroze, champagne, perzik, goud en beige behouden de subtiele look. Mix en match voor een creatieve touch, want spelen met make-up is de sleutel.

Easy eyeliner trend

Vergeet de winged eyeliner aan het uiteinde. Dit is toch wel echt een heel fijn geluid binnen de vele make-uptrends tijdens de zonnige dagen. Zo’n wing maken is niet voor iedereen zo eenvoudig. Trek nu de eyeliner door naar de binnenste ooghoek voor een unieke twist. Gebruik hiervoor een zacht oogpotlood voor gemakkelijk aanbrengen en blend met een oogschaduw penseel voor een zachte overgang.

Natuurlijke wenkbrauwen

Zeg dag tegen strak getekende wenkbrauwen. Natuurlijk is de trend. Gebruik een wenkbrauwpotlood in de juiste tint om je natuurlijke kleur wat kracht bij te zetten. Met een transparante wenkbrauwgel breng je de haartjes in model, waardoor je wenkbrauwen vanzelf voller lijken.

Roze lippen, jeugdige make-uptrends

Dit seizoen draait alles om perzikachtig roze op de lippen. Een kleur die elke haartint flatteert en een jeugdige uitstraling geeft. Roze brengt vitaliteit, rust en zachtheid. Een must-have voor een gezonde boost. Ga bijvoorbeeld voor een zachtroze lippenstift, Twist & Lips of perzikkleurige lipgloss voor dat vleugje kleur.

Blijf jezelf, geniet van eenvoud

Make-up mag dit seizoen simpel zijn. De minimalistische look is de trend, zonder ingewikkelde tutorials. Wees gewoon jezelf met een frisse en gezonde uitstraling. Het is tijd om te stralen met alle eenvoud van de nieuwe make-uptrends voor het voorjaar en de zomer van 2024!
De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 48 reviews.