Verzendkosten binnen NL verlaagd! Pakket en brievenbuspakket 1 tarief, €5,50.
By Nici
Haarverzorging kind

In dit blogartikel lees je welke haarproducten je kan gebruiken voor je kind!

Je wilt natuurlijk het beste voor je kleine, ook als het om haarverzorging gaat. Natuurlijke haarproducten voor kids is een goede keuze omdat het milieuvriendelijk is en daardoor zacht voor de gevoelige huid en hoofdhuid van kinderen. Tegenwoordig zijn er veel natuurlijke en milieuvriendelijke alternatieven beschikbaar voor bijvoorbeeld reguliere shampoos en andere verzorgingsproducten. In dit blog bespreek ik drie redenen om over te stappen op natuurlijke shampoo voor je kind en welke haircare producten je kan gebruiken voor jouw kind!

     

    Shampoo en conditioner bars

    Minder irritatie en eczeem

    Natuurlijke shampoo bevat geen agressieve chemicaliën, allergenen, parabenen, siliconen, SLS of SLES (sulfaten) die de hoofdhuid tijdens het wassen kunnen irriteren. Dit maakt de kans op huidirritatie, eczeem of andere huidproblemen bij kinderen en baby’s veel kleiner. Met de juiste verzorgingsproducten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, jojobaolie en kokosolie hydrateren en kalmeert de huid juist. Hier zal jouw kindje je dankbaar voor zijn voor deze biologische verzorging! Natuurlijke shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid zonder de natuurlijke oliën te verwijderen. Dit helpt om het haar gezond te houden. Het voorkomt uitdroging van de huid en het haar en bevordert de haargroei bij kinderen. Een perfect product hiervoor is de Kids 2in1 Bar van ShampooBars. Daarnaast heb je bij deze shampoo bar of de ShampooBars Conditioner Bar ook geen plastic verpakking waardoor ze extra duurzaam zijn!

     

    Betere geur voor gevoelige neusjes

    Natuurlijke producten voor kinderen hebben een milde, aangename geur van essentiële oliën in plaats van een sterke chemische geur. De geur is niet overweldigend en verdwijnt na het wassen. Dit is veel prettiger voor kinderen die gevoelig zijn voor sterke geuren. De milde geur van natuurlijke ingrediënten zoals citrus, lavendel of aloë vera kalmeert en ontspant zonder te overheersen. De zachte formule is ook veel zachter voor de gevoelige huid en hoofdhuid van kinderen. De natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen of parfums zijn ideaal voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid of neus. De zorgzame formule reinigt zacht en effectief zonder de huid uit te drogen.

     

    Natuurlijke anti-klit lotion

    Minder klitten en pluis

    Natuurlijke anti-klit lotion voor kinderen is een goede keuze omdat het milieuvriendelijk is en zacht voor de gevoelige huid en hoofdhuid van kinderen. Ook natuurlijke anti-klit lotion bevat geen agressieve chemicaliën die de huid kunnen irriteren. De Naïf Anti-klit Haarlotion voorkomt uitdroging van de huid en het haar waardoor klitten ontstaan. Na het douchen en het wassen van de haren kan je anti-klit lotion in het haar aangebracht worden zodat het haar makkelijk uitgekamd kan worden zonder tranen. Een fijne bijkomstigheid, de natuurlijke anti-klit lotion voor kinderen heeft een milde, aangename geur van essentiële oliën!

    Naast een anti-klit lotion kun je ook regelmatig het haar van jouw kind behandelen met een heerlijk haarmasker zoals de haarmasker bar van Shampoobars. Door de natuurlijke ingrediënten is dit masker enorm voedend en geeft de bar makkelijk product af. Het haarmasker zorgt ervoor dat het haar goed gehydrateerd blijft waardoor het ook minder droog en pluizig wordt. Hierdoor ontstaan er dus ook minder klikken. Win-win dus!

     

    Ben je enthousiast geworden over natuurlijke haarproducten? In mijn webshop vind je nog veel meer heerlijke en natuurlijke producten. Niet alleen voor het haar van jouw kindje, maar ook voor jou! Daarnaast is het ook nog eens een super leuk cadeau voor een vriend, vriendin of familielid. Kijk anders eens op mijn haarproducten pagina.

    De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 48 reviews.