Verzending: NL €5,50 - BE & DE €10 - Gratis verzending bij minimale besteding van €75
By Nici
Gemicroniseerd zilverpoeder

Gemicroniseerd zilverpoeder

Gemicroniseerd zilverpoeder is eigenlijk heel fijn zilverpoeder. Dit fijne poeder kan verschillende toepassingen hebben, zoals in de industrie, geneeskunde of zelfs in sommige cosmetische producten. Zilver staat bekend om zijn antibacteriële eigenschappen, dus het wordt soms gebruikt om bacteriën te bestrijden in bepaalde toepassingen.

 

Wat zijn de voordelen van zilver?

Dit zilverpoeder in make-up is als een natuurlijk geheim. Zuiver zilver, in kleine hoeveelheden, heeft een belangrijke functie als natuurlijk conserveringsmiddel. Het draagt dus bij aan de houdbaarheid van make-up.

Het antibacteriële en antiseptische karakter van zilver komt hier goed van pas. Het is als een schild dat de huid beschermt tegen de ongewenste indringers die de huid kunnen irriteren. Dit maakt het niet alleen een luxe toevoeging, maar ook een functionele, waarbij schoonheid en gezondheid hand in hand gaan.

 

Fijn zilverpoeder in make-up

Je vindt gemicroniseerd zilverpoeder in verschillende make-up producten van Zao. Zoals de Mineral Silk Foundation en de Mineral Silk Invisible. Ook in de basis van je make-up, de Prim’ Primer Soft, is het actieve ingredient verwerkt. Dus, elke keer dat je deze make-up van Zao aanbrengt met het zilverpoeder, geef je niet alleen jezelf een stralende uitstraling, maar geef je ook je huid een subtiele dosis van de zilveren kracht die al eeuwenlang wordt erkend.

De waardering van www.bynici.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.