fbpx

Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Alle bestellingen worden via DHL verstuurd.  Besteld u producten in de webshop van By Nici dan betaald u € 6,75 verzendkosten.  Naar België & Duitsland betaald u € 9,35. Bij een minimale besteding vanaf € 65,- (exclusief verzendkosten) is de verzending gratis.

Als een betaling voor een bestelling ontvangen is, worden de artikelen, mits op voorraad, zo snel mogelijk uitgeleverd. Wanneer een artikel niet leverbaar is, wordt met de klant contact opgenomen en mag de bestelling desgewenst worden geannuleerd. Wanneer in dat geval de bestelling al betaald is, wordt het bedrag binnen enkele dagen teruggestort op rekening van de klant.

By Nici hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. In de praktijk streven we naar een levertermijn van 3 werkdagen nadat de betaling van de bestelling ontvangen is. Wanneer de bestelde producten niet binnen 30 dagen geleverd worden, heeft u de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden.

Retourneren

Na ontvangst van het product heb je een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren of te ruilen.

Indien je producten wilt retourneren, dien je dit binnen 14 kalenderdagen schriftelijk te melden op de website of via info@bynici.nl . Artikelen kunnen terug worden gestuurd (in de originele, complete en onbeschadigde verpakking) en worden vergoed indien ze onbeschadigd, compleet en ongebruikt zijn. Daarbij draagt de klant de kosten en het risico van de retourzending.

Indien de artikelen reeds betaald zijn en in goede orde zijn ontvangen, zal By Nici deze betaling binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetalen. By Nici zal het totale orderbedrag vergoeden.

Zie ook de algemene voorwaarden voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben dan kunt je contact met me opnemen via info@bynici.nl